User avatar
Webshop_Aalborg Profile
Member since: Mon 13 Apr 2020
Lives in: Aalborg, Danmark

Recommendations

"Alphaweb har ofte hjulpet os med at opnå gode seo placeringer på Google, og boostet vores trafik via en effektiv Google Ads kampagne. Vi ser frem til endnu et godt års samarbejde med dem, og håber de snart har tid til at ordne vores nye webdesign på den nye WooCommerce webshop."

"Arbejede samme med disse gutter som oversætter på en webshop der sælger Airtracks. Det var et rigtig godt samarbejde og endte med at blive en rigtig god webshop. De var gode til at lytte til mine forslag og var rigtig nemme og professionelle at arbejde sammen med. Så hvis du har brug for en ny webshop eller hjemmeside, så kan jeg bestemt anbefale dem. Sig at Lasse sendte jer, og i kan måske endda få en ekstra god pris."

"Jeg har flere gange bruge dem til forskellige webdesign og webshop løsninger og de har hver gang løst opgaven til perfektion. Den seneste webshop var til salg af brugte Airtracks og den spillede bare. De hjalp også efterfølgende med marketing af webshoppen hvilke også var en stor success. Vi har især haft et stort boost af besøgende fra de sociale medier, så nu køre vores webshop betydelig bedre end den gamle webbutik vi havde for et år siden. De hjalp også med oversættelse af sprog på webshoppen, så den nu både er på Engelsk, Dansk, Tysk og Norsk hvilket gør det nemmere for os at sælge i de andre lande også. Så alt i alt en god oplevelse og kan derfor bestemt anbefale dette firma til alle former for sprogstyring, webdesign og webshop løsninger."

Short bio:

Hos Alphaweb laver vi webshops som konverterer de besøgende til kunder. Vi har over de seneste 13 år arbejdet med en række webshop systemer.

Languages:

Danish, Danish (Denmark)